Sillikääretorttu

Sillikääretorttu on helppo suolapala vaikka illanistujaisiin tai pikkujouluihin. Kääretorttu kätkee sisäänsä Abban maukasta rapumarinoitua silliherkkua, tuorejuustoa ja Kallen mätitahnaa, kombo vaille vertaa, kokeile vaikka! Valmista kääretorttu valmiiksi jo juhlia edeltävänä päivänä, ja anna maustua yön yli jääkaapissa parasta lopputulosta varten.

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Kiehauta 1 dl vettä ja lisää joukkoon murustettu 1/5 kalaliemikuutio. Lado leipäviipaleet leivinpaperille tiiviisti suorakaiteen muotoiselle alueelle. Kostuta leipäviipaleet reilusti kalaliemellä leivinpaperin päällä.
  • Levitä leipäpalojen pintaan tuorejuusto, sitten mätitahna, sillipalat kastikkeesta ja lopuksi tuore tilli. Rullaa leivinpaperin avulla kääretorttumaiseksi kääreeksi. Kääri valmis rulla leivinpaperiin ja tiivistä lopuksi kelmukerroksella.
  • Anna maustua jääkaapissa yön yli. Leikkaa viipaleiksi. Koristele pinta sillipalalla ja tuoreella tillillä.
Maistuiko?Kokeile muitakin Kallen maukkaita reseptejä!