Mätismetanaa ja Ahti Juhlasilliä hapankorpun päällä
Mätitahnaa voi käyttää hyvin myös levitteenä, kunhan joukkoon lisää hieman smetanaa tekemään siitä pehmeämpää. Hapankorpun rapeus ja kokonaisuuden happamuus sopii hienosti sillin makukaveriksi. Merellinen ja rapea herkku valmistuukin vielä niin nopeasti ja helposti!
Kokonaisaika 10 minutes mins
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 1 prk Ahti Juhlasilliä 250/150 g
- 1 dl smetanaa
- 1 rkl Kallen Mätitahnaa + 1 rkl koristeluun
- 4 viipaletta hapankorppuja
- 1 rkl kapriksia
- tuoreita yrttejä koristeluun
Ohjeet
- Sekoita smetana ja mätitahna keskenään. Voitele hapankorput tahnalla. Laita päälle sillipalat ja kaprismarjoja.
- Pursota päälle mätitahnaa ja koristele yrteillä.
Maistuiko?Kokeile muitakin Kallen maukkaita reseptejä!